Bingochatt hos MamaMia bingo

by jimmie on juli 7, 2014

Hos MamaMia bingo så är verkligen sammanhållningen som står i centrum. Här spelar de roligaste och mest social bingospelarna på nätet. Tillsammans med MamaMia bingos chattvärdar så skapar de en otrolig stämning på bingochatten varje dag. Det är ett roligt och smidigt sätt för att ha mer kul under ditt bingospelande, skaffa nya vänner, eller till och med vinna i chattspelen.

MamaMia bingochatt

mamamiabingo Bingochatt hos MamaMia bingoSom chattvärd så gäller det alltid vara på hugget med att hålla bingoandan och god stämning i liv, hjälpa till med mindre problem och frågor och framförallt att organisera chattspel. Det är just chattspel som många medlemmar är mycket glada i. Det är ett enkelt och snabbt sätt för dig att kamma hem lite extra vinster vid sidan av bingospelandet. För att vinna under dessa chattspel så gäller det att ofta vara snabb eller väldigt klurig. Chattspelen går nämligen ut på att chattvärden organiserar tävlingar i form av quizar, bildfrågor, eller annat knep och knåp. Lyckas du vinna, så vinner du inte bara äran av alla de som är med i chatten. Utan du vinner även vinst på riktiga pengar.

MamaMia ny chattvärd

Det är viktigt att du inte missar MamaMia bingos nya tillskott i den lilla armé av chattvärdar som finns. Det är Jan Vidar Jansson som gjort entré på chattsidan och hjälper såväl nya som gamla medlemmar med att göra chatten roligare. Klicka dig vidare och bli medlem på hemsidan du också! KLICKA HÄR för att spela bingo med chatt hos MamaMiaBingo

{ 0 comments }

Det vi kan konstantera efter att vi jämfört och tittat närmare på Guldbingo är att deras bingorum erbjuder riktigt bra och härligas vinster som många medlemmar gärna skulle vilja ha till sitt spelkonto. Igenom att bara kolla in den superenkla listan över alla GuldBingos rum så hittar du enkelt vilka vinster som gäller hos rummen. Det finns inte sällan med en jackpott som kan vara värda riktigt mycket pengar.

Dubbla insättning hos Guld Bingo

guldbingo Guldbingo med större vinster och grymma bonusarFör att skaffa sig så bra förutsättningar som möjligt på bingosajten så bör du hitta ett bra välkomsterbjudande. Det är exakt det som du hittar på Guld Bingo. Här kan du hämta en bingo bonus på hela 100 % upp till 2000 kronor. Det betyder att du kan sätta in t.ex. 1500 kronor och då få hela 3000 kronor att spela bingo för. Ett kanonerbjudande som verkligen kan öka dina vinstchanser en hel del. Du kommer att få dubbelt så stora chanser, med dubbelt så mycket pengar att spela för.

Registrering hos GuldBingo

Det är mycket enkelt att registrera sig på Guldbingo. Det enda du egentligen behöver göra är att hitta till hemsidan. Det kan du enklast göra igenom att klicka dig vidare på vår länk här nedan. Då kommer du komma till hemsidan. Därifrån så klickar du dig vidare till registreringen som endast tar 1-2 minuter att ta sig igenom. Fyll i grundläggande information om dig själv, och sedan hämta registreringsbelöningen på 100 kronor helt gratis.

KLICKA DIG VIDARE TILL GULDBINGO HÄR!

{ 0 comments }

Under sommaren så kommer Betsson bingo inte ta semester utan kommer fortsätta med riktigt heta erbjudanden som lockar nya och gamla medlemmar till hemsidan. Dessa erbjudanden kommer garanterat hjälpa dig som bingospelare till att få ytterligare bättre odds att vinna stora och flera vinster. För att hela tiden kunna ha bra koll på vad som egentligen händer så gör du bäst i att ständigt hålla god koll på vad som egentligen händer på hemsidan.

Betsson bingo erbjudanden

betsson Betsson trummar vidare med grymma erbjudandenFör att bäst ha översikt och koll på vad som egentligen gäller på Betsson bingo så bör du vara aktiv och kolla till deras undersida om kampanjer. Där listar alltid Betsson upp sina bästa och värdefullaste erbjudanden som du som medlem kan utnyttja dig av. Till exempel så finns gratis bingo. Du kan kalla gratis bingo för bingons motsvarighet till free spins. Det betyder att du kan spela bingo helt gratis, men ändå kvar chansen att vinna pengar. Denna typ av bingo kan du spela minst 2 gånger om veckan.

Betsson bingo bonus

För att enklast få en bra start på Betsson bingo så bör du ta del av den bingobonus som erbjuds. Denna bonus är värd upp till 250 kronor som du sedan kan spela bingo för. Bonusen kommer att ge dig hela 100 % upp till just 250 kronor. Efter denna bonus så kommer du att kunna använda dig av flera erbjudanden som Betsson bingo kastar ut över sina kära bingomedlemmar.

Klicka dig vidare till BetssonBingo!

{ 0 comments }

Häng med på Allsångsbingo med Paf

by Miss Bingo on juni 17, 2014

Paf bingo fortsätter att imponera med nya kampanjer och tävlingar och det märks att bingo- och kasinosajten satsar på sina kunder. De älskar att hitta på saker tillsammans med sina spelare, varför man i sommar arrangerar Tillsammans-event med artisten Magnus Carlsson och gästartister. Tillsammans-eventen är gratis och pågår i juli. Då kan du, din granne och vem som helst vara med på Allsång med stjärnan. Paf och Magnus Carlsson kommer bland annat att besöka Lysekil, Gävle, Västervik och Öland. Fullständig lista hitta du på Paf.com.

Om du loggar in på Paf.com så kan du tävla och vinna fina priser i Allsångsbingo. Om du vill gå på själva allsången så kan du bli showmaker eller komma som gäst. Om du är showmaker så innebär det att du får vara en stolt ambassadör för Paf och att du får sälja ett fint sånghäfte som går till välgörande ändamål. Du bär även ett ansvar att bidra till sommarens bästa show genom att guida gäster och skapa trivsel. Om du hellre bara vill vara gäst så är inte det en dålig sak. Du får en goodibag när du är på plats (och har köpt din plats på allsången tidigare), du får tävla om en resa för två och du får sjunga så bra du bara kan!

Bli medlem på Paf idag och njut av allsångsbingo i sommar

{ 0 comments }

Testa Aha bingo idag!

by Miss Bingo on juni 10, 2014

ahabingo Testa Aha bingo idag! Söker du efter en riktig aha-upplevelse eller bara lite klassiskt bingokul så passar Aha Bingo perfekt. Där får du 100 kronor gratis att spela för direkt när du blir medlem och när registrerings- och välkomstprocessen är klar så väntar ytterligare bonusar, kampanjer och förmånliga erbjudanden. Och du, när du gör din första insättning så väntar ytterligare 100 kronor i bonus!

Aha Bingo är en väldigt enkel sajt att navigera på. Du behöver inte gå igenom några krångliga steg för att hitta nya favoritspel. Alla spel är väldigt logiskt listade och det finns ett väldigt inarbetat spelschema som du snabbt lär dig. Det gör det enkelt att urskilja guldkornen och planera in vilka dagar och vilka tider du vill logga in för att få tillgång till dina favoritspel.

Vad sägs om lite rolig morgonkaffe-bingo? Eller bingospelet Brickan som ger dig VIP-poäng? Rosa Jakten på måndagar är annars ett roligt inslag som uppskattas av många! Det finns helt enkelt massvis av bingounderhållning att hämta för den som är medlem.
Om du vill ta del av alla roligheter så ansluter du dig till bingosajten nu med detsamma. Det gör du snabbt och enkelt genom att klicka på länken nedan och registrera ett konto. Det är helt fritt från kostnader och kommer att ge dig en förmånlig välkomstbonus direkt när du ansluter dig.

Klicka här och bli medlem på Aha Bingo – få 100 kr gratis!

{ 0 comments }

Enklaste bingon finns hos RosaBingo

by jimmie on juni 2, 2014

Alla som spelar bingo på nätet vill självklart att deras bingo ska vara så enkel som möjligt. Det betyder t.ex. att de gärna undviker situationer där de inte klarar av en sak på egen hand. Det är här RosaBingo.com kommer in i bilden. På bingosajten så kan du under hela dygnet spela bingo. Det är en enkelt, rolig och spännande typ av bingo som du kommer att bli erbjuden att spela. Insättningar och liknande är självklart även det väldigt enkelt. Skulle du trots detta få problem under tiden du spelar bingo på Rosa Bingo, då är det inga problem. Du behöver då endast skriva till bingosidans support som ständigt hjälper dig med bra och snabba svar.

Bingotyper på RosaBingo

rosabingo Enklaste bingon finns hos RosaBingoDet finns lite olika och intressanta typer av bingo att spela på. Det finns de rummen som erbjuder dig att spela 90 bollarsbingo, andra kommer erbjuda dig att spela med endast 75 bollar. Spelen och reglerna skiljer sig därför en del från varandra, så se till att du läsa till dig den information som finns innan du börjar spela.

RosaBingo bonus

Självklart kommer du som vanligt kunna hämta ut en bonus om du blir medlem hos RosaBingo. Du kommer först och främst få 100 kronor, helt gratis när du registerat dig på bingosajten. Därefter så kommer du även att få en ytterligare bonus. En insättningsbonus på hela 100 % upp till 2000 kronor. En riktigt bra start, hos en riktigt bra bingosajt!

Klicka dig vidare för att spela på Rosa Bingo med bonus

{ 0 comments }

Måndagar på Bertil Bingo är fantastiska

by jimmie on maj 19, 2014

Visst är det speciellt svårt och segt att ta sig upp ur sängen en måndag. En ny arbetsvecka startar för de flesta och förknippas med mindre frihet och mer trötthet. Det försöker nu Bertil bingo ändra på. Med en superbra måndagsbonus så har de fått många av deras spelare att se fram emot veckans första dag. Med denna bonus så kommer du att få en hel del extra att spela bingo för.

Bertil bingo bonus på måndagar

bertilbingo Måndagar på Bertil Bingo är fantastiskaAlla medlemmar kan ta del av Bertil bingo bonus på måndagar. Du som medlem behöver inte hålla någon speciell tid för att göra din insättning. För det är just en insättningsbonus som du blir erbjuden. En bra sådan. Hela 60 % upp till 1000 kronor kommer du att varje måndag kunna skaffa till ditt konto. Med dessa extrapengar kanske du kan testa en hel del nya saker på bingosidan.

Hos Bertil Bingo så kan du förutom att spela bingo, även spela slots-spel. Många medlemmar finner det skönt och roligt att varva ner sitt bingospelande med slots eller mini-slots under tiden de väntar på att nästa bingospel ska starta.

Bertil Bingo bonus

Som ny medlem hos bingosidan kan du vänta dig en Bertil Bingo bonus. Denna bonus är för alla medlemmar och är till för att ge dig en bättre start på sidan. Din Bertil Bingo bonus kommer att ge dig hela 100 % upp till 1200 kronor. En riktigt het bonus som många bingospelare redan utnyttjat. Använd dig av den med, och börja spela direkt.

KLICKA DIG VIDARE till Bertil Bingo och registrera dig för hämta din bonus!

{ 0 comments }

Spela bingo i mobilen hos Maria Bingo

by jimmie on maj 12, 2014

Hos Maria Bingo är allt som vanligt. Som vanligt har de grymma bonuserbjudande till nya medlemmar på hemsidan. Som vanligt finns även många roliga bingovarianter och olika bingorum var bjuder på stora jackpottar. Ännu en gång så kan du som vanlig alltid hitta underhållning i chatten. Detta med andra medlemmar eller bingovärden som anordnar tävlingar med riktiga pengar-vinster. Se till att du inte missar allt det ”vanliga” på bingosidan och registrera dig nu.

Maria Bingo i mobilen

mariabingo Spela bingo i mobilen hos Maria BingoHar du inte testat att spela bingo i mobilen är det ett perfekt läge att göra det nu. Hos MariaBingo är detta helt möjligt att göra. Detta har fått många positiva reaktioner hos de medlemmar som redan satt igång med att spela mobil bingo på nätet. Skillnaden med att spela bingo på mobilen och på datorn är stor. Med en mobil kan du spela bingo exakt när du vill och vart du vill. Det enda som egentligen krävs är att du är uppkopplad till internet.

Maria Bingo bonus

Du som är på jakt efter en bra bingo bonus kan sluta leta. På Maria Bingo finns det en bonus som verkligen får dig att vilja vara med i denna bingovärld som inte tycker om begränsningar. Du får inte bara 50 kronor i välkomstgåva efter du registrerar dig. Utan du får även med dig en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor att spela för. Denna bonus använder du väl när du ska göra din första insättning.

Klicka dig vidare här för att komma till Maria Bingo och hämta din bonus!

{ 0 comments }

Vinn en resa till Florida hos Betsson Bingo

by jimmie on april 28, 2014

Hos den otroligt populära och välkända spelportalen Betsson erbjuder de dig även att spela bingo med bonus. Betsson bingo är perfekt för dig som älskar ett enkelt bingospelande samtidigt som du med dina bonusar ökar dina vinstchanser i ditt bingospelande. Hos Betsson bingo kan du även välja att spela snabb och rolig bingo med många vinnare, eller spela om jackpotts där du istället spelar om riktigt stora vinster.

Resebingo hos Betsson Bingo

betsson Vinn en resa till Florida hos Betsson BingoSom vanligt så har Betsson bingo uppe sin ”ReseBingo” som är en tävling där du verkligen bör se till att delta i. Just nu tävlar många medlemmar ständigt om den otroliga resan som bingosajten kommer att ge till en lycklig vinnare. Denna gång kommer resan att gå till den soliga och paradisiska delstaten Florida. Resan som kommer gå till en lycklig spelare är för 2 personer och är totalt värd hela 50 000 kronor. I resan ingår flygbiljett och ett minst 4-stjärningt hotell. För att vinna denna drömresa gäller det att spela 90-bollars bingo och lyckas få bingo på rad 3 innan 39 bollar dragits.

Betsson bingo bonus

Alla nya medlemmar kan använda Betsson bingo bonus som ser till att du får en bättre och roligare start. Du kommer helt enkelt att få din första insättning dubblad upp till 250 kronor. Det är en kanonstart som verkligen ser till att du kommer igång på hemsidan och spelar för stora vinster. Se till att du kommer med in i värmen hos den storslagna och populära bingosidan.

Klicka här för att bli medlem och hämta Betsson bingo bonus!

{ 0 comments }

Bli medlem hos AhaBingo!

by jimmie on april 21, 2014

AhaBingo har verkligen satsat på att göra påsken gladare än vad den redan är. Detta gör hemsidan med flera underbara erbjudanden under påskhelgen. Denna vecka har fortfarande annandag påsk kvar och det firas stort med Rosa Jakten x2. Rosa Jakten x2 är namnet på den kampanjen som gäller under måndagen och är en kampanj du verkligen inte bör missa.

Rosa Jakten x2 hos AhaBingo

ahabingo Bli medlem hos AhaBingo!Den rosa jakten är exakt vad namnet beskriver. Det gäller att vara på jakt efter rosa bollar. Får du bingo med en rosa boll (”Niklas” nummer mellan 31-45) kommer du att vinna din radvinst plus att du vinner 200 kronor extra att spela för. Alla dina vinster kommer att betalas ut till ditt konto efter kl. 22.00. Det går endast att vinna en gång per spelare.

AhaBingo chatt

Spela bingo och var aktiv i den bingochatt som finns hos Aha Bingo. I chatten kan du lära känna nya bingovänner och ha en trevlig stund. Du kan även delta i AhaBingos chattspel som är mycket uppskattat av deras medlemmar. Det bjuds på roliga och unika chattspel som till exempel bildfrågor, quizar och ledtrådsfrågor. Det är inte bara kul att spela delta i AhaBingos chattspel utan dy kan dra hem en del pengar också. Varje chattspel har givetvis en vinst som kommer delas ut den lyckliga medlemmen som lyckas vinna tävlingen.

AhaBingo Bonus

Alla nya medlemmar kan använda sig utav AhaBingos bonus som kommer ge dig 100 kronor helt gratis att spela för. Det är en okej bonus som kompletteras utav AhaBingos bonus-tisdag. Alla medlemmar får under tisdagar 100 kronor extra om de väljer att göra en insättning. Det betyder att AhaBingo har runt 4 tillfällen i månaden då du kan använda dig utav deras bonusar.

KLICKA HÄR för komma vidare till AhaBingo där du kan registrera dig och hämta din bonus!

{ 0 comments }