Bet365 bingo – En komplett bingosajt

by jimmie on april 14, 2014

Bet365 bingo fortsätter att visa att de är hemsidan för ett komplett bingospelande. Här stöter du på alla möjliga typer och varianter av bingo. Du kan spela bl.a. på de vanliga 90, och 75 bollarsbingo. Dessutom kan du även spela mer avancerad och rolig bingo. T.ex. har Bet365 bingo en Dond-bingo som är inspirerat från tv-programmet ”Deal or no Deal” som du säkert sett.

Spela Bet365 bingo

bet365 Bet365 bingo   En komplett bingosajtDu vet väl att du aldrig spelar bingo ensam hos Bet365. På hemsidan finns det nämligen en chatt där det hela tiden, dygnet runt händer roliga saker för alla Bet365s medlemmar. Här kan du t.ex. prata med och lära känna nya bingovänner, lära dig hur man spelar bingo och framförallt vinna pengar. I Bet365 bingo chatt finns det oftast en chattvärd som med jämna mellanrum slänger ut en chatt-tävling. Detta kan handla om saker som quiz, gissa personen, och bildfrågor. Priserna varierar i chatt-tävlingarna och vinster kan vara allt från bonusar och free spins till presentkort och riktiga pengar.

Bet365 bonus

Något som verkligen lockar medlemmar till Bet365 bingo är deras bonus till nya medlemmar. Det är 200 kronor du får helt gratis att spela för efter du satt in och spelat för din första hundralapp. Det är 200 kronor som verkligen hjälper dig i ditt bingospelande på sidan. Du kan testa Bet365 bingos alla olika typer och varianter av bingo. T.ex. har Bet365 Deal or No Deal bingo som är en något annorlunda typ av bingo som blivit populärt på senare dagar.
Bli medlem på Bet365 bingo och hämta din bonus nu!

{ 0 comments }

Vår hos Betsson Bingo!

by jimmie on april 7, 2014

Våren drar verkligen in över den lilla bingosajten som nu äntligen släppt sitt nya veckoschema. Betsson Bingo veckoschema är nu fullt av nya och spännande överraskningar som är viktigt att deras medlemmar inte missar. Det handlar mycket om kampanjer, tävlingar och bonuserbjudanden. Kolla in schemat och boka in de dagar du tycker känns roligast. Eller varför inte bara boka in hela veckan?

Betsson Bingo veckoschema

betssonbingo Vår hos Betsson Bingo!Det som är speciellt med Betsson Bingo veckoschema är nya och utökade tider för chattvärdarna. Du hittar nu alla chattvärdar i Betsson Bingos chatt mellan 17.00–22:30 varje torsdag till lördag.

Det är inte bara Betsson Bingo chatt som är den enda ändringen i deras superschema. Hela veckan bjuder på riktigt roliga och värdefulla kampanjer som definitivt kommer hjälpa dig på traven. Just nu kan du spela bingo varje kväll efter 22:00 och ha chansen att kamma hem hela 25 free spins på Mega Fortune i Betssons casino. Då gäller det att delta i Betsson Bingo nya chattspel ”Gratisspinn Slalom” och fylla din bricka på lägst antal bollar. Lyckas du med detta belönas du med 25 free spins på Mega Fortune.

Titta gärna in på veckoschemat för att läsa igenom alla sjysta kampanjer som erbjuds till alla medlemmar varje dag.

Betsson Bingo bonus

Är du inte redan medlem på bingosidan är det inga problem alls. Det enda du behöver göra då är att registrera dig. Du visste väl att alla nya medlemmar även får ta del av Betsson Bingo bonus. Det är en bonus som finns till för alla nya medlemmar och ger dig 100 % upp till 250 kronor extra att spela för på din första insättning.

Bli medlem och hämta din Betsson bingo bonus nu!

{ 0 comments }

by jimmie on april 7, 2014

GuldBingo har fått ett mer vårlikt utseende på sin hemsida efter vi gått in i april månad. Det är inte bara utseendet som förändrats hos bingosajten, utan även GuldBingos guldjackpott. En jackpott som nu är uppe i helt otroliga 135 000 kronor. Däremot är lyckligtvis samma gamla välkomstbonus för nya medlemmar kvar att hämta. En generös bonus som garanterat vill hjälpa dig i din jakt efter alla grymma vinster på bingosajten.

Spela om GuldBingos Guldjackpott

guldbingo Den smått otroliga jackpotten på hemsidan är verkligen eftertraktad. Varje dag deltar fler och fler medlemmar i racet om att vinna Guldbingos jackpott. Det enda du behöver göra för att vara med i denna tävling är att göra en insättning på minst 500 kronor hos GuldBingo. Köp bingobrickor för hela insättningsbeloppet för att vara med i tävlingen. Du kommer då även bli garanterad ett presentkort på 100 kronor på ICA.

GuldBingo bonus

Som ny medlem hos GuldBingo får du en välkomstbonus. En välkomstbonus ser till att du får mer pengar att spela för än vad du väljer att sätta in på ditt bingokonto. GuldBingos bonus ger dig otroliga 100 % extra upp till 2000 kronor på din första insättning. En kanonstart hos en kanonsajt!

Bli medlem och tävla om Guld Bingos jackpott och få presentkort!

{ 0 comments }

Hämta Carat Bingos grymma bonus

by jimmie on mars 24, 2014

Mars månad börja lida mot sitt slut. Caratbingo har bjudit på en mycket händelserik månad med bl.a. St Patrick-firande och gjort kampanjer för Oscars-galan. Hur april månad kommer se ut vet vi inte riktigt, men förvänta dig en ny månad med grymma kampanjer som hjälper dig och ditt spelande återigen på traven.

CaratBingo bonus

En sak som är säker i alla fall är att CaratBingo fortfarande kommer att ha kvar sin sjysta välkomstbonus. Det är en bonus du får direkt när du registrerat dig som ny medlem på CaratBingo. CaratBingos bonus kommer att dubbla ditt belopp, alltså lägga till 100 % upp till 1500 kronor på din första insättning. Du får även 50 kronor helt gratis att spela bingo för som välkomstgåva av CaratBingo. Det är en perfekt start för dig på din nya bingosicaratbingo Hämta Carat Bingos grymma bonusda. Med alla extra pengar du får tack vare Carat Bingos bonus, så kan du testa på nya varianter av bingo som du kanske inte stött på förut.

Utnyttja gärna din bonus för att testa de olika bingorummen och bingovarianterna. Det är ganska viktigt att variera sig i sitt spelande för att inte bli trött på att spela bingo på CaratBingo. Därför erbjuder CaratBingo ett antal olika varianter med bland annat 90-, 75-bollarsbingo, och 75-bollars variantbingo.

Carat Bingo vinster

CaratBingo delar dagligen ut hela 2 miljoner i bingovinster för sina medlemmar. Det är ett kolosalt vinstregn som sker över sidans lyckliga medlemmar. Det är inte sällan Carat Bingo skickar iväg bingo jackpottar på riktigt höga belopp.

Vad väntar du på? Bli medlem på Carat Bingo nu och tävla om alla bingojackpottar.

{ 0 comments }

Guldjackpott på GuldBingo

by jimmie on mars 10, 2014

Guldbingo är en perfekt bingosida för dig som är på jakt efter stora jackpottar och grymma bonusar. Guldbingo erbjuder nämligen båda. En värdefull välkomstbonus och många stora jackpottvinster. Ditt jagande efter stora bingovinster kommer även att löna sig.

GuldBingo bonus

Du kommer att få två välkomstbonusar av GuldBingo. Först och främst får du 100 kronor som välkomstgåva från GuldBingo. Den andra bonusen du kommer att få är en insättningsbonus på hela 100 % upp till 2000 kronor. Det ger dig en guldbingo Guldjackpott på GuldBingoklockren start på ditt bingospelande.

När du registrerat dig, och tagit del av de bonusar som erbjuds. Då är det hög tid för dig att jaga jackpottar. GuldBingo har just nu en jackpott uppe som man kan tävla om. Jackpotten kallas ”Guldjackpott” och finns att vinna i bingorummet: 1001. Vinnaren av jackpotten kommer att dra hem 135,000 kronor på ett bingospel.

Enklare bingo på GuldBingo

Att spela bingo ska vara lätt, det håller nog alla med om. På GuldBingo har de skapat en så enkel hemsida som möjligt för sina medlemmar. Du hittar enkelt till massor av olika bingorum direkt på startsidan. Att registrera dig på hemsidan är också väldigt lätt.

Det tar knappt en minut att registrera dig som ny spelare. Din första insättning kommer föras över med raketfart med stor säkerhet. Så du kan börja spela bingo så snabbt som möjligt efter du registrerat dig.

Bli medlem på GuldBingo nu och hämta din bonus!

{ 0 comments }

William Hills lojalitetsklubb

by jimmie on mars 3, 2014

På William Hills bingosida hittar du ständigt nya och roliga erbjudanden du kan ta nytta av. Det handlar om insättningsbonusar, gratis gåvor, och massor av olika kampanjer du kan tjäna pengar på. William Hills kampanjer visar dig oftast vart du kan spela den billigaste, bästa eller mest värdefulla bingon.

William Hills välkomstbonus

williamhillbingo William Hills lojalitetsklubbAlla nya medlemmar på William Hill får en bonus direkt efter en enkel registrering på hemsidan. William Hills välkomstbonus ger dig just nu 400 kronor att spela för. För att få 400 kronor att spela för behöver du minst spela för 100 kronor. Därefter kommer din hundring förvandlas till sammanlagt 500 kronor. En perfekt start för ditt bingospelande på William Hill. För dina extrapengar kan du testa på de nya och innovativa bingovarianter som finns på William Hill. Här erbjuds 90 bollars-, 75 bollars-, flervariantsbingo. Utöver dessa ganska klassiska bingospel finns även 75 bollars mönster som är en annorlunda och rolig typ av bingo.

William Hills lojalitetsklubb

Lojalitetsklubben på William Hill är väldigt viktig för dig som medlem att ha koll på. Din lojalitet och ditt spelande på William Hill kommer att löna sig. Lojalitetsklubben kommer att hålla koll på ditt spelande på hemsidan. Ditt spelande kommer nämligen att belönas med bonusar och kampanjer som gynnar ditt bingospelande. Se till att komma igång idag och tjäna lojalitetspoäng och pengar!


Gå med William Hill och spela bingo om stora priser

{ 0 comments }

MamaMia Bingo erbjuder nu ett mycket snabbare sätt att få tillgång till de pengar du har vunnit. För det kan vara ganska tråkigt att inte kunna använda de pengar man vunnit direkt. Därför har MamaMia Bingo gjort det enklare och snabbare för dig att både sätta in och ta ut pengar från ditt spelkonto.

MamaMia vilken bonus!

Nästan alla bingosidor på nätet erbjuder dig som ny medlem en välkomstbonus. MamaMia Bingo är absolut inget undantag. En av MamaMias bonusar är just en välkomstbonus som är till för alla nya medlemmar på bingosajten. Din välkomstbonus kommer ge dig 100 % extra på din första insättning upp mamamiabingo MamaMia Bingo erbjuder en fler bonusar och smidigare hemsidatill 200 kronor. Du kommer dessutom att få 50 kronor som välkomstgåva efter din registrering. Det är ett mycket bra sätt att börja din bingoresa.

MamaMia Bingo satsar på spelautomater

MamaMia Bingo går allt mer över från att vara en renodlad bingosajt till en blandning mellan bingospel och slots-maskiner. MamaMia har snabbt breddat sitt utbud av spelautomater. Det syns just nu inga andra casinospel till på sidan. Det är ganska svårt att säga om MamaMia kommer hålla kvar vid att vara en bingosida, eller om de allt mer drar sig mot casinohållet. Nytt denna vecka är att de kommit in två nya spelautomater till hemsidan

Börja spela bingo idag på MamaMia Bingo!

{ 0 comments }

Schlagerfeber och mycket annat på BertilsBingo

by jimmie on februari 12, 2014

Just nu har Bertil skapat en ny bingokampanj. Denna kampanj är verkligen något för dig som tycker om mer fysiska priser än pengar. Det handlar nämligen om ett oslagbart ”schlagerpaket”. I detta paket finns det biljetter till den stora finalen i Friends Arena den 8:e Mars 2014. Du kommer dessutom tidbertilbingo  Schlagerfeber och mycket annat på BertilsBingoigare på dagen få äta en god lördagsbrusch med bubbel, brunch, och boulespelande med instruktör på Boulebar Surbrunnsgatan. Helt fantastiskt väl? Det är fortfarande inte allt som du kan vinna! Du kommer även få med dig en ”goodiebag” full med överraskningar och priser som har med schlagerfestivalen att göra.

Bingokampanj

Hur gör man för vinna denna nya bingokampanj undrar nog många då. Svaret är att det kommer varje vecka ställas en schlagerfråga på Bertils sajt eller på Bertils egna facebook-sida. Frågans svar ska du försöka klura ut och sedan maila in ditt svar. Frågan kommer dyka upp varje fredag strax innan lunch. Du måste också varit aktiv inom ditt bingospelande för att öka din chans att vinna.

Massvis av olika bingovarianter

Bertil har även gjort det möjligt för sina medlemmar att testa massvis av olika typer av bingospel och bingorum. Du kommer att kunna följa ett bingoschema som finns på Bertils hemsida. Detta bingoschema är väldigt bra om man följer. Det talar om för dig vilka bingorum som det finns lite rabatter på bingobrickor och extra vinster just för dagen och den nuvarande tiden. Du hittar lättast information om detta direkt på Bertils startsida eller under fliken ”Bingoschema”. Där hittar du ett fullspäckat schema från 06.00-24.00 hela veckan ut fullt med rabatter och extra vinster.

Väntan mellan alla bingospel kan vara ganska långsam och slöseri med tid. Därför har Bertil fått in nya roliga minispel som man ska spela när man väntar. Dessa spel går det att vinna riktiga pengar på och många har en riktigt härlig jackpott man gärna vill roffa åt sig. Ta därför chansen att bläddra igenom minispelen och spela när du väntar på en ny rafflande bingoomgång.

Bli medlem på Bertils bingo nu och ta del av allt kul!

{ 0 comments }

Massor av ”sköj” på Jackpotjoy

by jimmie on februari 11, 2014

Just nu på Jackpotjoy så finns det massvis av bonusar och kampanjer för dig som inte är medlem. Direkt vid din första registrering kommer du att få 100 kronor helt gratis att spela för. Utöver dessa gratis 100 kronor kommer du även att få en riktigt bra insättningsbonus. Insättningsbonusen kommer att dubbla upp din första insättning upp till 1500 kronor. Vilket ger dig en stor frihet att prova på bland alla spännande binjackpotjoy Massor av ”sköj” på Jackpotjoygorum.

Är du intresserad av just bingo så finns det många olika rum som går att spela i. Dessa rum brukar ofta skilja sig väldigt mycket ifrån varandra. Det finns rum som ditt bingospelande går väldigt fort i, och tvärtom. Man kan genom dessa rum bestämma hur mycket man vill spela för och hur mycket man vill ha chans på att vinna.

Annorlunda sätt att vinna på

Just nu har Jackpotjoy gjort en nystartad kampanj där man kan spela i ett ”Community-rum”. Här kan du ganska lätt vinna 50 % av de totala jackpotts-värdet om någon i rummet vinner jackpotten. Reglerna går till på följande sätt: Du kan köpa upp till 100 brickor. Brickornas pris kan variera från 20 öre till 5 kronor. För att vinna jackpotten behöver man få en full bricka innan 51 nummer dykt upp i dragningen.  Vinnaren kommer själv att få 50 % av den totala jackpotten, de resterande pengarna delas upp på de andra som spelade i samma rum.

Häftiga priser

Förutom bingo kan man anmäla sig till några av Jackpotjoys tävlingar där just nu priserna är; Fallskärmshoppning, Luftballongsfärd, eller åka på en vinprovning eller ansiktsbehandling. För att delta i Jackpotjoys tävlingar behöver man ”Joy-poäng”. Joy-poäng tjänar du helt gratis och du får fler poäng desto mer du spelar. Spelar du t.ex. bingo för 50 kronor så kommer du att uppnå målen för att få 1 Joy-poäng. Mer information om vad du mer kan använda dina joy-poäng till finns att tillgå i ”Joy-shoppen” som finns på Jackpotjoys hemsida.

Gå med i Jackpotjoy nu!

{ 0 comments }

Detta händer på bingosajten i februari

by Miss Bingo on januari 28, 2014

Bingosajten guldbingo bjuder alltid på nya kampanjer varje ny vecka. Då och då får vi se ytterligare kampanjer och tävlingar i veckorna vilket är himla roligt för den som vill sysselsätta sig med vinstgivande och underhållande bingo. Vi har försökt att luska ut vad som är på gång på den gyllene bingosajten under nästkommande månad. Februari brukar ju bjuda på roliga erbjudanden!

Under januari har guldbingos spelare kunnat tävla om en resa till ett ishotell i Finland. Det är ett svårslaget prispaket så det ska bli minst sagt intressant att se om sajten tänkt toppa det denna månad. Vi tror inte riktigt att det blir så, men helt omöjligt är det inte. På något vis känns det som om Guldbingo kommer fortsätta på vintertemat, kanske lottar de ut en skidresa eller dyrbar skidutrustning? Oavsett tävling och pris så brukar det alltid vara roligt med Guldbingos kampanjer och bingospel så du kan med fördel gå dit idag och sysselsätta dig. Klicka dig vidare till Guldbingo för att se vad som är på gång. Blir du medlem idag så får du 100 kr fritt att spela för!

Bli medlem på Guldbingo idag och få mer att spela för – 100 kr gratis direkt

{ 0 comments }